Welkom bij Van Lienden Groenprojecten

Van Lienden Groenprojecten richt zich op het inspireren en passioneren van mensen voor de schoonheid van de natuur. Dit doen wij door het creeren van verrassende ontwerpen, de aanleg en het benodigde onderhoud hiervoor.


Meer over ons

Balkon en terras styling

Bij hoogbouw is het balkon of dakterras het meest kostbare geschenk dat u kan krijgen. Het is een verlengstuk van uw appartement.

Meer over balkon en terras

Tuinen

Als hovenier zijn wij sterk in het leveren van maatwerk. Dit komt voort uit de persoonlijke aanpak bij elk project. Ons motto is; kan niet bestaat niet!

Meer over tuinen

Bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen zijn het visite kaartje voor uw bedrijf. De entree moet er goed verzorgt uitzien en een terras moet rust geven.

Meer over bedrijfsterreinen

Glazen-wand

Wat doen wij nog meer?

Daarbij zijn wij ook leverancier van diverse producten zoals kunstgras en maken wij gebruik van diverse concepten zoals “Green to colour” en “De levende tuin”.  

  • Producten
  • Concepten

Door het toepassen van onze passie voor vorm, textuur en mooie materiaal combinaties in buitenruimtes proberen wij mensen te inspireren en zelfs te passioneren voor flora en fauna. Of het nu gaat om een balkon, tuin of bedrijfsterrein de gebruiker staan bij ons centraal.

Wij zijn ook dealer geworden van producten die het plezier van buitenruimtes vergroten of de aankleding van uw terrein versterken. Voorbeelden hiervan zijn kunstgras, Dak en gevelbegroeiing en inrichtingselementen voor terrassen en entrees.

Bent u nieuwsgierig geworden? neem contact op

Onze klanten

Van Lienden Groenprojecten heeft mij goed geholpen. Ik heb nooit wat aan mijn tuin gedaan en toen ik van Lienden Groenprojecten tegen kwam heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tuin.

-Sanne

Onze klanten

Ik was met mijn balkon helemaal niet blij en had echt een restyling nodig. Ik heb toen meteen bij Van Lienden Groenproject op de deur geklopt. En die hebben mij balkon weer helemaal omgetoverd tot iets gaafs.

- Jan